Карпачо по-українськи з порося та солі

9 Сен


Шо нада:

— Сало сире – чим більше, тим краще

— Хліб чорний («бородінський») – буханець чи два

Шо робимо:

Сало нарізати гарними шматками, покласти у глиняну таріль (як на фото). Цибулю та горілку додати за смаком.

Подавати з вареною бульбою.

Пити горілку з великих келихів, їсти шматки сала та пишатися, що кляті москалі до такого ніколи б не допетрили.

! Це цікаво знати:

Свиневі (Suidae) — це родина ссавців з ряду оленеподібних (Cerviformes). (википедіа)

Реклама

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: